ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν επηρεαστεί άμεσα ή έμμεσα από το HIV ή/και το AIDS, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους νέους εθελοντές μας. Τα σεμινάρια θα δώσουν την ευκαιρία στους υποψήφιους εθελοντές να ενημερωθούν για το θέμα του HIV/AIDS, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις & βιωματικές ασκήσεις, να γνωρίσουν το Κέντρο Ζωής & στη συνέχεια να ενταχθούν σε μία από τις δυναμικές ομάδες εθελοντών, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύτιμο έργο του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα 3-4, 10-11 και 17-18 Μαρτίου, και έχουν διάρκεια περίπου 40 ωρών. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι υποχρεωτική, προκειμένου οι υποψήφιοι να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών, ενώ προηγείται συνέντευξη γνωριμίας και επιλογής.

Από την ίδρυση του Κέντρου Ζωής, θεμέλιος λίθος του Οργανισμού είναι οι εθελοντές που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας. Οι εθελοντές μας στελεχώνουν τομείς εργασιών όπως:

  • Διοργάνωση εκδηλώσεων
  • Ενημέρωση πληθυσμού
  • Κέντρο Ημέρας (Χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας)
  • Info Centre
  • Επισκέψεις σε Νοσοκομεία / Σπίτια (πρόγραμμα συντροφικότητας)

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00- 17:00) στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Αθήνα (Ιερά Οδός 42, Κεραμεικός) – κα. Έλενα Παππά/ 210 72 57 617/ e.pappa@kentrozois.gr

Προθεσμία δηλώσεων ενδιαφέροντος έως και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2017

Η εθελοντική προσφορά θα ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια του Οργανισμού να ενημερώσει το ευρύ κοινό για θέματα που αφορούν το HIV/AIDS, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εθελοντές να κάνουν νέους φίλους, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες!