ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν επηρεαστεί άμεσα ή έμμεσα από το HIV ή/και το AIDS, διοργανώνουμε το Νοέμβριο εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Θεσσαλονίκη για όλους τους νέους εθελοντές. Τα σεμινάρια θα δώσουν την ευκαιρία στους υποψήφιους εθελοντές να ενημερωθούν για το θέμα του HIV/AIDS, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις & βιωματικές ασκήσεις, να γνωρίσουν το Κέντρο Ζωής & στη συνέχεια να ενταχθούν σε μία από τις δυναμικές ομάδες εθελοντών, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύτιμο έργο του Οργανισμού.

Αν θες να γίνεις και εσύ εθελοντής στο Κέντρο Ζωής μπορείς να:

  • Δηλώσεις το ενδιαφέρον σου μέσω τηλεφώνου στο 2310 237040 (9:00 – 17:00 καθημερινά) ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα [email protected] & [email protected], στέλνοντας το βιογραφικό σου!
  • Πραγματοποιήσεις μία συνέντευξη γνωριμίας στα γραφεία του Κέντρου Ζωής.
  • Παρακολουθήσεις το εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2018.
  • Ενταχθείς σε μία από τις εθελοντικές ομάδες- υπηρεσίες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Ημερομηνίες πραγματοποίησης της εκπαίδευσης είναι οι ακόλουθες:
Κυριακή 4/11
Σάββατο & Κυριακή 10-11/11
& Κυριακή 18/11

 Το Κέντρο Ζωής φροντίζει για την συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των εθελοντών του. Στόχος του είναι να προσφέρει στους εθελοντές τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που θα διευκολύνουν την ανιδιοτελή προσφορά τους. Παράλληλα τους δίνεται η ευκαιρία να διευρύνουν τον κύκλο τους, να κάνουν νέους φίλους, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες!