Το Κέντρο Ζωής συμμετείχε, με πολύ κέφι και ενημέρωση, στα πιο “φεστιβαλικά” δρώμενα του καλοκαιριού: Up & Rockwave Festivals

Cover

Το Κέντρο Ζωής συμμετείχε στα πιο “φεστιβαλικά” δρώμενα του φετινού καλοκαιριού! Έχοντας πάντα στο πλευρό του τους εθελοντές του Οργανισμού, έδωσε δυναμικό «παρών»  στο UP και στο Rockwave Festival, με πολύ χορό, κέφι, αλλά και ενημέρωση.

UP Festival

Το Κέντρο Ζωής βρέθηκε στο φετινό Up Festival, που πραγματοποιήθηκε στην Αμοργό, στις  14-16 Ιουλίου. Στην πέμπτη του φορά (ξεκίνησε το 2011), το φεστιβάλ μετακόμισε από το Πορί του πάνω Κουφονησιού στην τιμημένη Αμοργό. Και πιο συγκεκριμένα στην Αιγιάλη, στο δημοτικό πάρκινγκ και στο Ammos beach bar, όπου απολαύσαμε πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους και οι Villagers Of Ioannina City, οι Vodka Juniors, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Σtella, ο Παύλος Παυλίδης & B-Movies, ο Larry Gus και ο The Boy.

 

RockWave Festival

Την Τρίτη, 19 Ιουλίου είχαμε την χαρά να φιλοξενηθούμε στο TerraVibe Park στη Μαλακάσα, στο πλαίσιο του Rockwave Festival, για τη συναυλία της Lana Del Rey και τους Allah Las!Αφού “εφοδιάσαμε” το κοινό με προφυλακτικά, σφυρίχτρες και το απαραίτητο ενημερωτικό υλικό για το HIV/AIDS, απολαύσαμε την μαγευτική Lana Del Rey, η οποία μας βοήθησε να διώξουμε το Summertime Sadness!