Γίνε και εσύ Εθελοντής στο Κέντρο Ζωής- Σεμινάρια Οκτωβρίου 2016

volunteers

 

Tο Κέντρο Ζωής ζητάει εθελοντές που θα στελεχώσουν τομείς εργασιών όπως:

  • Διοργάνωση εκδηλώσεων
  • Ενημέρωση πληθυσμού
  • Κέντρο Ημέρας (Χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας)
  • Info Centre
  • Επισκέψεις σε Νοσοκομεία/Σπίτια (πρόγραμμα συντροφικότητας)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια εθελοντών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Τα σεμινάρια θα δώσουν την ευκαιρία στους υποψήφιους εθελοντές να ενημερωθούν για το θέμα του HIV/AIDS, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις & βιωματικές ασκήσεις, να γνωρίσουν το Κέντρο Ζωής & στη συνέχεια να ενταχθούν σε μία από τις δυναμικές ομάδες εθελοντών, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύτιμο έργο του Οργανισμού (www.kentrozois.gr).

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα 8-9, 15-16 & 22-23 Οκτωβρίου, και έχουν διάρκεια περίπου 40 ωρών, ενώ τα αντίστοιχα της Θεσσαλονίκης θα λάβουν χώρα τα Σαββατοκύριακα 8-9, 15-16 με συνολική διάρκεια περίπου 30 ωρών.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι υποχρεωτική, προκειμένου οι υποψήφιοι να ενταχθούν στην  ομάδα των εθελοντών, ενώ προηγείται συνέντευξη γνωριμίας και επιλογής.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00- 17:00) στα παρακάτω τηλέφωνα/mails:

Αθήνα (Ιερά Οδός 42, Κεραμεικός)- κα. Έλενα Παππά/ 210 72 57 617/ [email protected]

Θεσσαλονίκη (Εγνατία 112)- κ. Αποστόλης Πελτέκης/ 2310 23 70 40/ [email protected]

 

Προθεσμία δηλώσεων ενδιαφέροντος έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Η εθελοντική προσφορά θα ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια του Οργανισμού να ενημερώσει το ευρύ κοινό για θέματα που αφορούν το HIV/AIDS, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εθελοντές να κάνουν νέους φίλους, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες!