ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ- ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Tο Κέντρο Ζωής, η μη κυβερνητική οργάνωση που από το 1991 προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των ατόμων που ζουν με HIV/AIDS, ζητάει εθελοντές που θα στελεχώσουν τομείς εργασιών όπως:

  • Διοργάνωση εκδηλώσεων
  • Ενημέρωση πληθυσμού
  • Κέντρο Ημέρας (Χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας)
  • Info Centre
  • Επισκέψεις σε Νοσοκομεία / Σπίτια (πρόγραμμα συντροφικότητας)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Μάρτιο θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια νέων εθελοντών. Τα σεμινάρια θα δώσουν την ευκαιρία στους υποψήφιους εθελοντές να ενημερωθούν για το θέμα του HIV/AIDS, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις & βιωματικές ασκήσεις, να γνωρίσουν το Κέντρο Ζωής & στη συνέχεια να ενταχθούν σε μία από τις δυναμικές ομάδες εθελοντών, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύτιμο έργο του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τα Σαββατοκύριακα 11-12 & 18-19 Μαρτίου και 01-02 Απριλίου, και έχουν διάρκεια περίπου 40 ωρών. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι υποχρεωτική, προκειμένου οι υποψήφιοι να ενταχθούν στην ομάδα των εθελοντών, ενώ προηγείται συνέντευξη γνωριμίας και επιλογής.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00- 17:00) στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Αθήνα (Ιερά Οδός 42, Κεραμεικός) – κα. Έλενα Παππά/ 210 72 57 617/ [email protected]

Προθεσμία δηλώσεων ενδιαφέροντος έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η εθελοντική προσφορά θα ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια του Οργανισμού να ενημερώσει το ευρύ κοινό για θέματα που αφορούν το HIV/AIDS, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους εθελοντές να κάνουν νέους φίλους, να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, αλλά και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες!