Γίνε κι εσύ Εθελοντής στο Κέντρο Ζωής

Στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε άτομα που έχουν επηρεαστεί άμεσα ή έμμεσα από το HIV ή/και το AIDS, διοργανώνουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια για όλους τους νέους εθελοντές μας. Έτσι, για την στελέχωση της ομάδας εθελοντών στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2017, εκπαιδευτικά σεμινάρια, που θα δώσουν την ευκαιρία στους υποψήφιους εθελοντές να ενημερωθούν για το θέμα του HIV/AIDS, να συμμετέχουν σε ομαδικές συζητήσεις & βιωματικές ασκήσεις, να γνωρίσουν το Κέντρο Ζωής & στη συνέχεια να ενταχθούν σε μία από τις δυναμικές ομάδες εθελοντών, συνεισφέροντας ενεργά στο πολύτιμο έργο του Οργανισμού.

Αν θες και εσύ να γίνεις μέλος της δυναμικής ομάδας εθελοντών του Κέντρου Ζωής, μπορείς να καλέσεις στα γραφεία της Θεσσαλονίκης (τηλ: 2310 237040) καθημερινά 9:00 – 17:00 ή να επικοινωνήσεις μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα [email protected] & [email protected], στέλνοντας εάν θέλεις το βιογραφικό σου!

Από την ίδρυση του Κέντρου Ζωής, θεμέλιος λίθος του Οργανισμού είναι οι εθελοντές που με τη δική τους πολύτιμη προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση του έργου μας. Οι εθελοντές μας στελεχώνουν τομείς εργασιών όπως:

  • Διοργάνωση εκδηλώσεων
  • Ενημέρωση πληθυσμού
  • Κέντρο Ημέρας (Χώρος συνάντησης, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας)
  • Info Centre
  • Επισκέψεις σε Νοσοκομεία / Σπίτια (πρόγραμμα συντροφικότητας)

Όποιο τρόπο και αν επιλέξεις, να ξέρεις ότι η εθελοντική σου προσφορά θα ενισχύσει τη μεγάλη προσπάθεια του Οργανισμού να ενημερώσει το ευρύ κοινό για θέματα που αφορούν στο HIV ή και στο AIDS, ενώ παράλληλα θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις νέους φίλους, και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες!