Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2015 του Κέντρου Ζωής

Το Κέντρου Ζωής σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του!

Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Κέντρο Ζωής, Ιερά Οδός 42, Κεραμεικός

Επικοινωνία : 210 72.57.617, www.kentrozois.gr

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1726289940934669/

 

Tο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Κέντρου Ζωής έρχεται για άλλη μία χρονιά για να αναδείξει την έννοια της προσφοράς σε μία γιορτή που σκοπό έχει να καταδικάσει το στίγμα, να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει για το θέμα του HIV/AIDS που, όσο κι αν συχνά δεν το αντιλαμβανόμαστε, μας αφορά όλους.

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου, το 42 της Ιεράς Οδού, το «σπίτι» του Κέντρου Ζωής, θα φιλοξενήσει pop up stores καταξιωμένων δημιουργών, σχεδιαστών και brands καλώντας μας σε χριστουγεννιάτικες αγορές που θα ενισχύσουν το έργο του.

Μία πληθώρα από αντικείμενα υψηλών προδιαγραφών, μεταξύ των οποίων βιβλία, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και ρούχα θα βρίσκονται στη διάθεσή μας, απαντώντας και στις γιορτινές επιθυμίες μας σε ειδικές τιμές.

Φέτος, το Κέντρο Ζωής συνεργάζεται με τους σχεδιαστές Vassilis Zoulias, Dimitris Dassios, Fanny Voutsela, Katerina Alexandraki, Stathis Flotakis, Nassos Loizos, Orfanidis και Λουκία.
Με τις εταιρίες ένδυσης και αξεσουάρ MED, Man & Manetti, Shop & Trade, Accessorise, KX Kyriakoy, Diplomat, 3 Guys, Linea Imports, KEM, Heel, Toi & Moi, Dyrberg/Kern, IDER, Bartuggi, Φουρλής, Lucifair, Lapin House και Triumph Internationtal.
Με τις εταιρίες παπουτσιών Adam’s Shoes και Tsakiris Mallas.
Με την εταιρία καλλυντικών Body Shop.
Με την εταιρία ειδών σπιτιού Cocomat.
Και με τις εκδόσεις Ψυχογιός, Μίνωας, Ίκαρος, Λιβάνης, Το ροδακιό, Βιβλιοπωλείο Πολύχρωμος Πλανήτης, Ωκεανίδα.

Στα πλαίσια του bazaar θα διοργανωθεί και η καθιερωμένη λαχειοφόρος με πλούσια δώρα τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχεία, γεύματα σε εστιατόρια, συνδρομή σε γυμναστήριο και λευκώματα. Τα δώρα της λαχειοφόρου προσφέρονται από τις εταιρίες: Aegean Airlines, Manessis Travel, ANEK lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Οικογένεια Γεωργά, Βυζαντινό (Hilton Athens), Smile Acadimos, BoConcept, Social Arenas Fitness Gyms, Ε.Λ.Ι.Α. (Ελληνικό Λογοτεχνικό & Ιστορικό Αρχείο) και Σκλαβενίτης.

Φέτος, δώστε στις χριστουγεννιάτικες αγορές σας νόημα και όραμα – στηρίξτε τους ανθρώπους που ζουν με το HIV και το AIDS.

Κι επειδή κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη, βοηθήστε το έργο του Κέντρου Ζωής και με ένα απλό μήνυμα:
Στείλτε sms στο 54345, γράφοντας KZ και ενισχύστε την προσπάθεια του Κέντρου με 2,94€ + ΦΠΑ.

Το «ΚΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ», είναι η μη κυβερνητική οργάνωση που από το 1991 παρέχει δωρεάν, ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, στους ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών και των συντρόφων τους. Το Κέντρο ανταποκρίνεται και στις ανάγκες ενημέρωσης του ευρύτερου πληθυσμού σχετικά με το HIV/AIDS ενώ λειτουργεί χάρη στην πολύτιμη και ακούραστη προσφορά των εθελοντών και επαγγελματιών του, μέσα σε πλαίσια σεβασμού προς τον συνάνθρωπο και απόλυτης εχεμύθειας. Οι εθελοντές του Κέντρου Ζωής εκπαιδεύονται σε ειδικά σεμινάρια, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο.

Όλες οι δράσεις της οργάνωσης βασίζονται στη πεποίθηση ότι κάθε άνθρωπος έχει τις -σωματικές, ψυχολογικές, πνευματικές- δυνατότητες να έχει μια ολοκληρωμένη και δημιουργική ζωή.