ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Το Κέντρο Ζωής πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις σε ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες, σχετικά με την HIV λοίμωξη και το AIDS, μέσω βιωματικών σεμιναρίων.

Οι εργαζόμενοι, που αποτελούν ένα από τα πιο ενεργά μέρη του κοινωνικού συνόλου, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μία ενδιαφέρουσα και σημαντική διαδικασία, μέσα από την οποία ενημερώνονται, αλληλεπιδρούν και ευαισθητοποιούνται για τον HIV και το AIDS.

Με τις πιο εκσυγχρονισμένες μεθόδους εκπαίδευσης, που από τη μία παρέχουν πλήρη ενημέρωση και από την άλλη διατηρούν το ενδιαφέρον του κοινού υψηλό, οι συμμετέχοντες επιμορφώνονται άμεσα και αποτελεσματικά, για ένα ζήτημα που μας αφορά όλους.

Τα βιωματικά σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν και η διάρκεια τους προσαρμόζεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και τις ανάγκες της κάθε εταιρείας.

Για την υλοποίηση των εκπαιδεύσεων, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας των γραφείων μας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη (210 72 57 617 – 210 72 33 848 & 2310 23 70 40 αντίστοιχα) ή να στείλετε mail στο info@kentrozois.gr.