ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις

Διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την ευρύτερη ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού για το έργο του Κέντρου Ζωής καθώς και για την εξεύρεση οικονομικών πόρων.
Η κύρια πηγή εσόδων του Κέντρου Ζωής προέρχεται από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει. Η σημαντικότερη εκδήλωση είναι η διοργάνωση του μεγαλύτερου Fashion Bazaar της πόλης η οποία ξεκίνησε το 2000 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με την αμέριστη στήριξη του κόσμου που μας τιμά με την παρουσία του κάθε χρόνο. Το Bazaar διοργανώνεται από την ομάδα εθελοντών για τις εκδηλώσεις 2 φορές το χρόνο όπου γνωστές εταιρίες και οίκοι μόδας μας προσφέρουν τα προϊόντα τους και με αυτό τον τρόπο βοηθούν στην σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου Ζωής.
‘Αλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την στήριξη του Κέντρου Ζωής είναι θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που τα έσοδα διατίθενται για το Κέντρο Ζωής, καθώς και party, street events, ημερίδες και φεστιβάλ.

Αν θέλεις κι εσύ να συμβάλεις με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια μας επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 72 57 617 και 210 72 33 848 ή στο mail: [email protected]